Skoletilbehør ApS
Skoletilbehør ApS
25 Trustpilot bedømmelser
Mariell Stokvis
Mariell Stokvis
2020-06-26
Virkelig god service og meget venlig betjening. Tingene kom dagen efter. Massere af plus herfra
Læs mere
Paw
Paw
2019-09-24
Bestilte en madkasse, som var til en rigtig god pris. Den blev leveret hurtigt og trods en reklamationsfejl, så var der super god behandling og service.
Læs mere
Peter
Peter
2019-02-11
Min datter manglede en ny skoletaske, og vi fandt et godt udvalg her - og til en ordentlig pris. Kan varmt anbefales.
Læs mere
Nanna
Nanna
2018-08-15
Mette Stavid Drøger
Mette Stavid Drøger
2018-08-10
Super fantastisk service. Tasken vi købte var desværre for lille. Men kvaliteten var så god. På trods af problemer med returnering var servicen fra Annette helt perfekt. Handler gerne her igen.
Læs mere

Cookie- & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, bliver der indsamlet oplysninger som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som teknisk set blot er en lille tekstfil som bliver gemt på din computer, mobil, el. med det ene formål at genkende dine indstillinger, samt at køre intern statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan det gøre oplevelsen på vores hjemmeside knap så god.

Hjemmesiden bruger også cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics (et værktøj vi bruger til at køre intern statistik)
  • Woocommerce (som er en service der styrer hele shopping-delen på vores hjemmeside. Der bliver ikke sendt personlige oplysninger)

 

Personoplysninger generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi gør brug af flere tekniske foranstaltninger til beskyttelse af både server og hjemmeside.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Men typisk er det inden for 30 dage.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke kategorier du klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til intern statistik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kundeservice@skoletilbehoer.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver af hjemmesiden skoletilbehoer.dk

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Skoletilbehør.dk ApS
Nellikevej 16
3300 Frederiksværk<
Telefon: +45 61 85 37 16
E-mail: kundeservice@skoletilbehoer.dk

CVR. nr. 40973869

Telefontid: Alle dage 9-20

Hjemmesiden bliver hosted/driftet af Polarskelti og hjemmesiden ligger digitalt på egne servere. Alt teknisk vedrørende hjemmesiden bliver varetaget af Thomas Skipper fra Polarskelti.

Skoletilbehør ApS
Skoletilbehør ApS
25 Trustpilot bedømmelser
Mariell Stokvis
Mariell Stokvis
2020-06-26
Virkelig god service og meget venlig betjening. Tingene kom dagen efter. Massere af plus herfra
Læs mere
Paw
Paw
2019-09-24
Bestilte en madkasse, som var til en rigtig god pris. Den blev leveret hurtigt og trods en reklamationsfejl, så var der super god behandling og service.
Læs mere
Peter
Peter
2019-02-11
Min datter manglede en ny skoletaske, og vi fandt et godt udvalg her - og til en ordentlig pris. Kan varmt anbefales.
Læs mere
Nanna
Nanna
2018-08-15
Mette Stavid Drøger
Mette Stavid Drøger
2018-08-10
Super fantastisk service. Tasken vi købte var desværre for lille. Men kvaliteten var så god. På trods af problemer med returnering var servicen fra Annette helt perfekt. Handler gerne her igen.
Læs mere