[trustindex no-registration=trustpilot]
e maerket skoletilbehoer

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Bestilling:

På skoletilbehoer.dk kan du bestille varer via vores website, mail eller telefon. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
For at foretage et køb på skoletilbehør.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelsesmåde samt betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte, accepter skoletilbehør.dk`s forretningsvilkår og godkend købet.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med skoletilbehør.dk indgås aftaler altid på dansk.
Der sendes en ordrebekræftelse til den indtastede email. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse skal du sende en mail til: kundeservice@skoletilbehoer.dk

skoletilbehoer.dk kan der betales med:

DankortVisa/Dankort
Visakort
Mastercard
Visa/Electron
Viabill

Eller via bankoverførsel til reg: 2580 konto: 4399827391. Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Der er ikke forbundet gebyrer med brug af betalingskort.

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode. De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL.) det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken
www.skoletilbehør.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra www.skoletilbehør.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
For privatkunder: Ved bankoverførsel sendes varerne, når betalingen er registreret.

Delbetaling med Viabill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Forsendelse og levering

Alle ordrer, undtaget ordrer der indeholder produkter med navn, sendes senest den efterfølgende hverdag. Dette gælder for privatkunder, der betaler med kort. Privatkunder der betaler via bankoverførsel får varerne tilsendt, så snart betalingen er godkendt på vores konto. Produkter med navn sendes senest en uge efter ordreafgivelse. Er www.skoletilbehør.dk ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail. Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre.

Fragtomkostningerne pr. ordre for privatkunder:

39,- for levering til GLS shop. 59,- for levering til din bopæl. Fragtfri levering til GLS shop nær dig ved ordrer over 499,-. Levering sker med GLS. Leveringstiden er 2-4 hverdage. Vi leverer til Danmark.

Fortrydelsesret. Gælder for privatkunder.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Kundeservice@skoletilbehoer.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i vores handelsbetingelser. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked herom. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Du kan med andre ord, prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i brug. Hvis varen er taget i brug, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Det samme gælder hvis du bruger den originale emballage som yderemballage og påsætter tape, returlabel eller lign. direkte på den originale emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har betalt for varen tilbage, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vi fortryde aftalen. Du afholder alle direkte leveringsomkostninger i forbindelse med varens returforsendelse. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, med mindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da, har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Varen kan sendes til:

Skoletilbehør.dk ApS
Føllegårdsvej 5 B
3320 Skævinge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Prisgaranti:

Vi giver prisgaranti på ALLE varer. Send blot et link, et billede eller andet som dokumentation. Så matcher vi prisen. Prisgarantien gælder i 14 dage fra købsdato. Pengene sættes direkte ind på din konto. Intet bøvl.

Reklamationsret:

Når du handler på www.skoletilbehoer.dk som forbruger har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med købelovens regler for varekøb. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, repareret, pengene tilbage eller
nedslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationen dækker ikke
almindelig slidtage. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi anbefaler at du altid sender os en mail med beskrivelse og billede af reklamationen, inden du foretager der noget.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

Skoletilbehør.dk ApS
Føllegårdsvej 5 B
3320 Skævinge

Når du returnerer varen, bedes du beskrive hvori fejl eller mangler består.

Bemærk!!!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik:

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Her skal du opgive navn, postadresse, tlf.nr., og e-mail adresse til Skoletilbehoer.dk.

Navn, adresse og e-mail opbevares hos skoletilbehoer.dk ApS, sammen med information om, hvilket produkt du har købt i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Dette gør vi for at opfylde dine og vores garantivilkår, og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura. Henvendelser angående dette skal ske via mail til Kundeservice@skoletilbehoer.dk
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunden og skoletilbehoer.dk. Oplysninger opbevares dog ikke krypteret hos www.skoletilbehør.dk. Oplysninger afgivet til skoletilbehoer.dk sælges IKKE til tredjepart og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Direktøren for skoletilbehoer.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Dataansvarlig:

Skoletilbehør.dk Aps
Nellikevej 16
3300 Frederiksværk

Tlf.: +45 50 40 62 69

Mail: kundeservice@skoletilbehoer.dk

CVR nr.: 40973869

Indsigt og indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.
Som registreret hos skoletilbehør.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i
forbindelse hermed rettes til skoletilbehør.dk via e-mail kundeservice@skoletilbehoer.dk.

Cookies

Hvis du har slået brug af cookies til i din browser-opsætning, vil en cookie blive sat i det øjeblik, du besøger skoletilbehoer.dk. På skoletilbehoer.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften af www.skoletilbehør.dk.

I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner”

Logstatistik:

Logstatistik bruges på skoletilbehoer.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. På skoletilbehoer.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. De oplysninger der opsamles og bruges er navn, adresse og e-mail opbevares, sammen med information om, hvilket produkt du har købt.

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du skrive til Kundeservice@skoletilbehoer.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Klager foregår her

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular:

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Skoletilbehoer.dk
Føllegårdsvej 5 B
3320 Skævinge
Tlf: 50406269
E-mail: Kundeservice@Skoletilbehoer.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse
med min købsaftale.

Det drejer sig om følgende varer: __________________________________

Bestilt den: ___________              Modtaget den:_____________

Forbrugerens navn:_____________________________________

Forbrugerens adresse:___________________________________

Forbrugerens underskrift: ____________________________  Dato:_________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11.12.