[trustindex no-registration=trustpilot]
e maerket skoletilbehoer

Om os

Om os og Skoletilbehør

Lidt om os, jeg er gift med Lars og sammen har vi tre børn. Jeg er uddannet materialist, men valgte da børnene kom til, at blive hjemmegående og mor på fuld tid. Det har været den helt rigtige beslutning for vores familie, og gør at der er god tid til at passe Skoletilbehør.dk, som jeg driver hjemmefra.

Min vision for shoppen

I shoppen finder du alt, hvad børnehavebarnet, skolebarnet eller den studerende behøver. Der sælges intet i shoppen, som jeg ikke ville give til mine egne børn eller selv bruge. Derfor er for eksempel madkasser og drikkedunke helt uden skadelig kemi. Der lægges stor vægt på kundeservice, lave priser og hurtig levering. Sortimentet udvides løbende. Jeg er altid modtagelige for gode ideer, forslag, ros og ris, som kan mailes til; kundeservice(a)skoletilbehoer.dk

Har du brug for hjælp?

Så kan jeg kontaktes på mail kundeservice(a)skoletilbehoer.dk eller sms/telefon på 50 40 62 69. Alle henvendelser besvares senest den følgende hverdag.

Skoletilbehør.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Med venlig hilsen Dorte Andersen

logo eksempel 2 e1612520792745
Om os hos skoletilbehør